Попзвездата Миро ще е водещ на най-новото предаване на БНТ – „Любимците на България“. В мултимедийния проект зрителите и дигиталните потребители ще определят най-обичаните популярни личности у нас.

„Любимците на България“ стартира на 23 септември в 21:00 ч. в ефира на БНТ 1 и ще се излъчва всеки четвъртък. Всеки епизод ще е посветен на отделна категория и ще представя личностите, получили най-много номинации в сайта на предаването.

В рамките на три дни след представянето им зрителите ще могат да гласуват за един от тях, за да изберат победител. Големият финал ще е на 16 декември, когато ще стане ясно кой е любимецът на България.


Музика безкрай

И още една изненада за меломаните от обществената медия. БНТ стартира ново музикално предаване. „Музика безкрай“ започва на 15 септември и ще се излъчва всяка сряда от 21:00 ч. В него любими български поп и рок изпълнители ще изпеят на живо най-големите си хитове, превърнали се в песни-легенди.

„Звездите от българската музикална сцена ще гостуват в студиото ни, за да изпълнят на живо хитовете си!“, казва Милен Иванов, продуцент на предаването.

Водещ на шоуто ще бъде една от най-талантливите и чаровни български певици. Продуцентите ще обявят името ѝ в началото на септември.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.