Грандиозният скандал между Панайот Панайотов и Кичка Бодурова отпреди няколко седмици роди нов бъдещ хит – песента „Мижав интерес“, която Панайот Панайотов записа заедно с Deep Zone.

В края на юни Панайот Панайотов обяви, че няма да пее на предварително уговорения с певицата концерт в Летния театър на Бургас, заради „мижав интерес“. Парадоксално това предизвика огромен интерес към „момчето, което говори с морето“, множество комични реакции и – нов хит!

„Това е музикалната комична версия на скандала с концерта, на който Панайот Панайотов не пя, заради „мижав интерес“. Решихме да се позабавляваме и да го увековечим с песен“, споделя Дидо от Deep Zone, на когото му хрумва идеята.


Парчето ще има своята премиера през септември, но специално за SPICE Music Festival Панайот Панайотов ще го изпее предпремиерно на сцената на бургаския фестивал на 7 август 2022!

SPICE Music Festival ще се проведе за четвърти пореден път на Пристанище Бургас на 5, 6 и 7 август 2022. На сцената ще се качат носителят на две награди Grammy Шаги, шведският изпълнител с персийски корени Араш, легендарните Gipsy Kings и изпълнителите на тоталния хит на 90-те „Macarena“ – Los del Rio.

В Бургас пристигат още DJ SASH, Bellini, Dario G, италианската изпълнителка Гала, германската евроденс сензация Cascada, ирландската поп група Liberty X, нидерландската певица и танцьорка Loona, евроденс дуото Magic Affair и испанският изпълнител Chimo Bayo, Down Low, Basic Element, Baby D, Londonbeat, изпълнителите на „Lambada“.

SPICE Music Festival

Очакваме също и Фаб Морван от Milli Vanilli, The Weather Girls с вечния им хит „It’s Raining Men“, Ottawan с „Hands Up“, „D.I.S.C.O.” и Boney M.Xperience. В програмата на SPICE Music Festival ще се включи и на един от емблематичните гласове на 90-те години – бившата вокалистка на M People Хедър Смол, както и Трик, Трамвай №5, Искрен Пецов и шоуто на DEEP ZONE Project – Deep Zone All Stars.

Билети за фестивала може да купите от TicketStation.bg, като можете да изберете между тридневни билети, комбинирани билети, както и еднодневни билети. Членовете на Fest Club могат да се възползват от 25% отстъпка при покупка на някой от последните тридневни билети за фестивала, а еднодневни билети на преференциална цена от 60 лв. може да купите от магазини „На тъмно“ в цялата страна.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *