След като разтърси читателите с напрегнатия си психологически трилър „Камък, ножица, хартия“, кралицата на сюжетните обрати Алис Фини се завръща на българския пазар с романа „Понякога лъжа“.

Преведен на повече от двадесет езика, „Понякога лъжа“ е дебютният роман на британската авторка, превърнал се в международна сензация и светкавичен бестселър на „New York Times“.

Алис Фини изгражда дързък и провокативен разказ, който се движи на ръба между истината и лъжата, а главозамайващият му финал ще изненада и най-големите почитатели на жанра.


Има три неща, които трябва да знаем за Амбър Рейнолдс. Първо: тя е в кома и не помни какво се е случило с нея, но знае, че не е било случайност. Второ: съпругът ѝ вече не я обича и тя подозира, че той има нещо общо със случилото се. И трето: Амбър понякога лъже.

Ужасена и затворена в собственото си тяло, Амбър се опитва да сглоби спомените си от последната седмица. Тя не може да помръдне или да отвори очите си, но чува всички разговори около нея – нещо, което близките ѝ не подозират.

Когато в уравнението заедно с подозрителния ѝ съпруг влизат сестра ѝ, която крие опасна тайна, и бившето ѝ гадже, което изглежда все още не може да я преживее, Амбър осъзнава, че някой от тях лъже – и че животът ѝ е в голяма опасност.

Смело увличайки читателите в напрегната въртележка от спомени, книгата прескача между парализираното настояще на Амбър, седмиците преди инцидента и поредица от детски дневници, написани преди повече от двадесет години. И задава въпроса: превръща ли се лъжата в истина, ако действително вярваш в нея?

В дните до четвъртък © Меломан.бг • Музиката на твоя живот и издателство “Сиела” ви дават шанс да спечелите романа „Понякога лъжа“ от Алис Фини.

Въпросът е: Коя актриса изпълнява главната роля в минисериала на Warner Bros. Pictures по романа „Понякога лъжа“?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 4 август и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *