След успеха през 2019 година артистичният проект „Музика в пещерата“ се задава отново и то в разширен формат.

От 4 до 6 септември, сред величествена обстановка и естествена акустика, пещерата Леденика ще е сцена за любими музиканти и артисти.

Специални гости в тазгодишния музикален форум ще бъде сензационният вокален квартет „Четиримата италиански тенори“, който пристига у нас за триумфален гастрол с популярни хитове от родината на белкантото.


Място в програмата е запазено и за завладяващата Михаела Филева, която ще озвучи пространството на пещерата с концерт от турнето си „ИН & ЯН“ (с участието на Васил Крумов – китара).

Музика, поезия и танц се събират в спектакъла „Жените по време на Романтизма“ с Надежда Цанова – пианист, Веса Тонова – прима балерина и хореограф, Йоана Буковска-Давидова – актриса, Росен Канев – премиер балетист.

Зорница Иларионова – брилянтен музикант с редица международни награди, представила достoйно страната ни на престижни музикални световни сцени, също е част от „Музика в пещерата“.

И още: победителят в конкурса за концерт-майстор на Акордеонния оркестър на Барселона – Калоян Куманов, 18-годишната българска цигуларка, която не спира да впечатлява цял свят с уменията си – Лора Маркова, създателката  на трио “Sanaton“ – пианистката Ралица Ботева, Симфониета Враца, заедно с неповторимия диригент Христо Павлов.

Билети в мрежата на EasyPay.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *