Поли Генова представи новия си сингъл. “Last Night” е в стил синтуейв, в крак със световните тенденции в музиката в момента.

Такива са и хитовете на Майли Сайръс “Midnight Sky”, на The Weekend “Blinding lights”, “Let’s Love” на Дейдид Гета & Сиа, “Levitating” на Дуа Липа и DaBaby и много други.

Синтуейв стилът връща в светлината на прожекторите звученето от 80-те и 90-те години. А Поли Генова за пореден път доказа, че талантът ѝ е безграничен и всичко, с което се захване е с гарантиран успех.


„Last Night“ e създадена от екипа, който стои зад хита на Поли „How We End Up“. Автор на музиката е световноизвестният композитор и продуцент naBBoo, работил със звезди като Кайли Миноуг. Текстът пък е написан от талантливата изпълнителка Romy Dya, позната на публиката с хита си „So Far Away“ заедно с Дейвид Гета и Мартин Гарикс.

Режисьор на клипа към „Last Night“ е Томислав Михайлов – Чочо. Клипът ни връща в 80-те и впечатлява с много блясък и ефектна хореография, дело на Милен Данков. Във видеото Поли сменя няколко провокативни визии, за които се грижи стилистът Стоян Апостолов. Уникалните костюми, с които изпълнителката е облечена, са специално изработени за клипа от дизайнерката Пембе Кенан.

„С „Last Night“ изпращам положителната си енергия до всички мои фенове, защото в тези трудни времена имаме нужда от повече усмивки и добро настроение. Надявам се тази песен да повтори успеха на „How we end up“ и да докосне всички почитатели на хубавата музика. Благодаря на невероятния ми екип, който въпреки необичайната обстановка успява да създава наистина качествени продукти“, заяви Поли Генова.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *