Заради лошата метеорологична прогноза, очакваните силни валежи и гръмотевични бури, организаторите на Sofia Live Festival взеха решението да преместят първите два дни на фестивала – 18 и 19 юни на закрито в Sofia Live Club.

Добрата новина е, че въпреки взетото в последния момент решение, разполагаме с най-доброто място за жива музика в София, което позволява фестивалът да се проведе без промяна в програмата, но със силно ограничаване на капацитета за двата дни.

В тази връзка тридневният фестивален билет се спира от продажба, а за първите два дни 18 и 19 юни остават много ограничено количество в мрежата на Eventim.


Sofia Live Festival

Обещаваща е прогнозата за неделя 20 юни, затова hug or handshake, Керана и космонавтите, Phuture Shock и Hayes&Y ще слушане на Колодрума. Билетите за този ден продължават да са налични на предварителна продажба на цена от 20 лв., а на място ще са 25 лв. Влизането на територията на Колодрума ще бъде еднократно за деня.

Програмата остава без промяна в часовете. Всички закупени билети ще важат без презаверка. Вратите в трите дни и на двете локации ще отворят в 16.30 ч., а началото на концертите ще бъде в 18ч.

Афтърпартито и 3-те вечери остава при нашите приятели от бар Петък, където програмата ще е също толкова цветна и ще продължим до зори с Abysmatic Live, Xonic DJ Set, RawLand & Doc1 DJ Set, Dead Man’s Hat Live и Jijo DJ Set. Партито е 18+.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *