Луи Томлинсън – един от неповторимите вокалисти на One Direction, идва за пръв път в София на 18 септември 2023 година за концерт, част от турнето „Faith in the Future“ и по покана Fest Team и Live Nation. 

С успешна кариера като вокалист и автор на голяма част от хитовите песни на звездната момчешка банда и два солови албума, Луи Томлинсън ще стъпи за първи път на българска сцена догодина с концерта, част от турнето по повод представянето на едноименния нов албум „Faith in the Future“, в повече от 40 европейски града. 

Креативен, артистичен и с песен в Топ 10 на Spotify („Back To You” с Биби Рекса), Луи идва, за да се срещне с родната публика за първи път.


Миналия месец Луи Томлинсън се завърна към музиката с първи сингъл от албума –  „Bigger Than Me“, първата му нова песен след излизането на дебютния солов албум „Walls“, продаден в милионни тиражи през 2020 г. „Bigger Than Me“ вече завзема радио станциите на Острова и се насочва към американските чартове.

През 2021 г. Луи е вписан в Книгата на рекордите на Гинес с най-много излъчвания на живо за концерт на солов изпълнител от мъжки пол. Луи Томлинсън е домакин на едно от най-големите концертни събития, провеждани някога на живо, с продадени над 160 000 билета на фенове в над 110 държави и събра средства за няколко важни благотворителни организации и екипи, засегнати от пандемията.

Билетите за концерта на Луи Томлинсън ще бъдат налични от 19 октомври в 11:00, когато стартира предварителната и ексклузивна продажба за членовете на Fest Club и на фен клуба на артиста, а в масова продажба и на цени от 80 до 120 лв. влизат от 21 октомври в мрежата на Ticketstation.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *