Постановката „Секс, наркотици, рокендрол“ започва своя 30-и сезон през ноември на сцената на Театър „Българска армия“ в София на 11, 12 и 13, в Берковица на 28 и в Своге на 29. 

Дони с намигване публикува в страницата си във Facebook покана към зрителите.

„На 11, 12 и 13 ноември ще празнуваме 30 г. Секс, наркотици и рокендрол!!! 🙂 Каним всички, но много бихме се зарадвали на 11 ноември да дойдат и зрители, които са ни гледали в първата декада на представлението: 1992-2002, на 12 ноември – във втората: 2002-2012 и на 13-ти – тези, които са ни гледали от 2012- 2022 г. Много бихме искали след всеки от спектаклите, да се снимаме с вас, ветераните-зрители. Разбира се, вратите са отворени и за всички останали! 🙂 До скоро!“ 


Секс, наркотици, рокендрол

Представлението, превърнало се във феномен в състав Добрин Векилов-Дони, проф. д-р Ивайло Христов и Коцето Калки е неофициален рекордьор на Гинес. Историята на най-дълго играния спектакъл в света в един и същ състав е събрана в книгата „Секс, наркотици и рок & рол: Интервю с пиеса“ (2020 г.) с автор Петя Дикова. 

Постановката отдавна е добила и световна популярност. Актьорите изправят на крака публиката в САЩ, Канада, Европа, Австралия и Нова Зенландия… 

Зад „Секс, наркотици, рокендрол“ стоят авторът Ерик Богосян и преводачът Галина Тонкова Станкева. Постановката е на Николай Ламбрев-Михайловски, а сценографията на Марина Райчинова.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *