Тази неделя зрителите на bTV ще видят истинското лице на Владимир Трендафилов или познат на всички като Папи Ханс. 

Водещите Нели и Меги ще разкрият малко известни факти от личния му свят.

Първата голяма изненада за Папи ще бъде емоционалното интервю на Азис, в което ще признае, че двамата са толкова близки, че го усеща като свой брат. „Аз нямам брат, но той най-силно се доближава до това усещане“, споделя поп-фолк звездата.


Папи Ханс

Майката на Владимир ще разкаже за силната връзка по между им, ще го върне към един от най-трудните периоди в живота му – загубата на баща му, а Папи Ханс откровено ще разкрие, че носи много от своя баща, но това което не харесва е, че е наследил неговата депресивна страна на характера.

Очарователната актриса, модел и инфлуенсър Сара Драгулева ще разкрие подробности за голямата любов и невероятната хармония, които ги свързват. „Той ме накара много да си вярвам и да се чувствам добре в кожата си“. „Аз от самото начало знаех, че това е момичето за мен“, ще разкрие откровено той.

За многото и различни амплоа на Владимир Трендафилов – изпълнител, поет, момче от рекламния бизнес и неповторим имитатор зрителите ще разберат тази неделя, 13 ноември от 12:30 часа само в „Търси се…“ по bTV.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *