Инфарктна нощ преживяха феновете на X Factor в Италия. Оспорваната битка за това кой ще продължи в шоуто се реши късно през нощта в четвъртък.

Голямата новина от риалитито е, че не само Никол Паласчева – Nika Paris, продължава напред в надпреварата, но е и единственото момиче, което остава „в играта“.

Персоналните стилисти на Никол в Рим отново бяха избрали уникална визия за българката. В третия концерт на живо 16-годишната Nika се появи в супер актуален over size сет, с графитен bling bling ефект.


Както винаги нашето момиче беше изключително артистично на сцената и съвсем заслужено, след изпълнението на песента “Lonely” на Джъстин Бийбър, продължи напред.

В бекстейджа на предаването Никол сподели, че се радва да е още част от най-авторитетното музикално предаване, но все пак съжалява за вече близката си приятелка Vale LP – участничката, която отпадна от шоуто.

На обратния полюс е менторът на Nika Paris – британецът Мика. Щастлив от успеха на българката, той сподели, че Никол прави едно изключително музикално пътуване и се възхищава на нейната чувствителност, която толкова силно завладява от сцената.

Финалът на X Factor Италия е на 9 декември и мястото на българката в него изглежда все по- реалистично. От екипа обявиха, че за следващия голям концерт, който ще е на 25 ноември, в Италия се очаква да пристигне Ед Шийран, като големия звезден гост в шоуто. 
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.