В края на миналата година България получи уникалната възможност да бъде една от само шест избрани държави (наред с Австралия, Германия, Мексико, Швеция и ЮАР), които се включиха в световния конкурс за озвучаване на герой в предстоящото продължение на анимационния хит от 2019 г. „Семейство Адамс“.

А българинът, който спечели правото да запише гласа си в историята, като стане част от „Семейство Адамс 2“ и незабравимата вселена на попкултурния феномен, е Митко Петров-Матео. Той спечелва организаторите със своя вокален диапазон и чудата и шантава артистичност, които са в съзвучие със същността на образите от обичаната от милиони фамилия Адамс.

Матео е една от изгряващите звезди в българската музика, който е автор на музиката и текстовете на повечето от песните си. През месец май тази година той издаде своя първи музикален албум – „Различният“ с 12 авторски композиции, като три от тях имат награди от Българско национално радио.


Песента му „Сила“, която се появява след загубата на баща му през декември 2020 г. и е посветена на личните загуби в семейството му, печели сърцата на публиката със силните думи и емоция и достига до 1-во място в класация на The Voice Radio and TV. На 16 ноември 2021 г. ще е официалното представяне на албума и авторската музика на певеца – „Раз/ЛИЧНИЯТ” концерт ще бъде на сцената на Sofia Live Club.

Матео искрено се забавлява по време на озвучаването на репликите, които ще може да чуем в българската версия на „Семейство Адамс 2“ и споделя, че дублирането на филми е другата му голяма мечта и се надява и занапред да има възможност да работи в тази сфера.

В „Семейство Адамс 2“ Мортиша и Гомес са силно смутени и притеснени от факта, че техните деца вече са пораснали, пропускат семейните вечери и имат все по-малко желание да прекарват страховито време с тях.

За да възобновят връзката помежду им, двамата решават да натикат Уенсди и Пъгсли, заедно с чичо Фестър и останалите членове на семейството в стария чудовищен кемпер на фамилията, с който да поемат на една мизерна ваканция.

Семейство Адамс са си семейство Адамс, независимо къде се намират, а забавното им и шантаво приключение ги среща с част от ексцентричните им роднини, с редица нови, изумителни герои и ситуации, след които, със сигурност, няма да са същите.

Режисьори на „Семейство Адамс 2“ са Конрад Върнън и Грег Търнън, а сценарият на филма е дело на Мат Либерман, по образите, създадени от Чарлз Адамс. Взимаме най-„мизерното“ си настроение и се отправяме на пътешествие съсСемейство Адамс 2“ само в кината от 8 октомври.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *