Разностранният талант на Людмила Сланева-Локо се развива в много посоки през годините, благодарение на вродената ѝ способност да се впуска в разнообразни арт провокации.

Актриса, певица и пишещ човек, в творческата си биография Людмила Сланева ще добави и сценичната комедия „Джими с бялата фланелка“.

Авторският спектакъл е за всички почитатели на живота, които вярват, че разходката по ръба на бръснача, предлага най-малкото хубава гледка. А най-много – огледало с обратно виждане. Ако се сетиш да гледаш в огледалата.


Има ли неопровержима истина живота? Една ли е? Открита и споделена ли е? Колко често сте си говорили наум със спомените си и защо Вирджиния Улф отива на къмпинг?

На всички тези въпроси ще отговори от сцената на Comedy bar Happy (Сатиричен театър) актрисата Людмила Сланева-Локо. На 23 и 24 март от 20 ч. оживява нейния моноспектакъл „Джими с бялата фланелка“.

Миксът от класическа комедия с Луи дьо Финес и чувствителността на Били Айлиш проговаря в провокативен спектакъл, в който очертанията на реалността ще напомнят за прочутата „червена стая“ в сериала на Дейвид Линч – „Туин Пийкс“.

Людмила Сланева-Локо

В сценичното приключение на Люси Сланева се включват хора, с които обича да работи – такъв е режисьорът Емил Бонев, китаристът – Ташо Колев от Jeremy?, който прави аранжименти за две китари, които ще чуете на живо, и сценографката Елица Георгиева – „модерна и лека като графика на Пикасо“.

С този артистичен, приятелски кръг, Локо се отправя на пътешествие към онова заветно място, където има шанс да се срещнем един с друг чрез споделянето.

Тази пиеса можеше да се казва „Животът е хубав“. Можеше да се казва и „Вирджиния Улф на къмпинг“. Името ѝ сега е „Джими с бялата фланелка“. Елате да ви разкажа защо. Мисля, че е забавно, честно и чувствително представление. Мисля, че ще изненадам зрителя с едно лице, което не съм показвала. Моите учители – Крикор азарян и Тодор Колев знаеха, че съм комедийна. Разсмивала съм самият Тодор Колев не веднъж. Но в последствие, ролите в които бях разпределяна бяха предимно драматични. Сега, когато жанровете в театъра се смесват и губят очертания, се чувствам много по-комфортно, много по – възможна“, казва Людмила Сланева.

Представления март:

23 и 24 март – премиери , 31 март
автор: Людмила Сланева
режисьор: Емил Бонев
художник : Елица Георгиева
музикална картина: Ташо Колев, Людмила Сланева
хореография: Анна Кабакова
с участието на: Ташо Колев (Jeremy?)

Билети на цени от 16 и 20 лв. могат да се купят на касата на Сатирата или онлайн от сайта на театъра.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *