Продължавайки едно невероятно пътешествие през 2022 г., подчертано от необуздана креативност, незабравими концерти и неудържима споделена енергия, Red Hot Chili Peppers разкриват втория си дългосвирещ студиен албум за годината – „Return of the Dream Canteen“.

„Return of the Dream Canteen“ се заражда по време на същите сесии, когато е създаден невероятно успешния „Unlimited Love“, който оглави класацията за албуми Billboard 200 през април.

Той не само отбелязва второто им издание #1 в класацията, но също така се откроява като най-успешния рок албум на годината. Това е първият път, когато групата издава два албума един след друг в рамките на една година.


За тези 17 песни групата си сътрудничи с дългогодишния продуцент и творчески довереник Рик Рубин. Музикантите се потапят в съвместната си креативна сила за пореден път, превръщайки ежедневното вдъхновение в експлозия от междуизмерна инструментация, първични ритми и вглъбени, провокативни текстове.

Албумът е динамична проекция на духа на тези четирима изпълнители под формата на едно общо цяло – ярко, задълбочено и жизнено, както винаги. Осланяйки се на вечно, безгранично, неразрушимо братство, това просто са Red Hot Chili Peppers…

Групата също така получи номинация в категорията „Best Rock“ на Европейските музикални награди на „MTV“, както и три номинации за Американските музикални награди – „Любим рок изпълнител“, „Любим рок албум“ за „Unlimited Love“ и „Любим рок сингъл“ за „Black Summer“. Церемонията по връчването на наградите „AMA“ ще бъде излъчена на живо на 20 ноември по „ABC“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *