Хари Стайлс представи дългоочаквания си нов албум – “Harry’s House”. Колекцията представлява дълбоко лично изявление от певец, който никога не е звучал толкова щастлив, толкова уверен и безстрашен, гледайки към бъдещето.

Третият самостоятелен албум на изпълнителя е пълен със затрогващи любовни песни и неподправена емоция. Чрез него той разкрива, че е поел в една нова креативна насока в поп музиката, че е звезда, която обича предизвикателствата.

„As It Was“, аплодираният от критиците фокусен сингъл се превърна в хит за рекордно кратко време, дебютирайки на #1 както в САЩ, така и в Обединеното кралство. Песента стана както най-слушаното парче в историята на Spotify в рамките на едно денонощие, така и най-стриймвания трак за един ден през 2022 г. в световен мащаб.


Наскоро Хари Стайлс направи премиерата на „As It Was“ на живо по време на своето триумфално хедлайнерско шоу на фестивала Coachella, представяйки сингъла пред над 100 000 души както на 15-ти, така и на 22-ри април.

“Harry’s House”, както и голяма част от неговата музика, е намигване към дома. Изпълнителят създава тези песни с доверените си дългогодишни сътрудници и приятели Tyler Johnson, Kid Harpoon и Mitch Rowland по време на пандемията в Ел Ей, Токио и английската провинция.

Парчетата в албума варират от елегантните ритъм енд блус тракове „Late Night Talking“ и „Cinema“ до синт-поп звученето в „Love of My Life“ и „Music for a Sushi Restaurant“. Албумът включва и динамични китарни балади като „Boyfriends“, „Little Freak“ и „Matilda“. Това е най-емоционално интимнатa творба на талантливия британец до момента.

В колекцията си Хари засяга теми, които винаги е обичал да изследва като автор на песни: идентичност, общност, любов. Тези песни са за изграждането на дом от вашите емоции и спомени, за да можете да създадете място, където принадлежите, където и да отидете. Из стаите на неговата къща, всички се чувстваме вкъщи.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *