Евтини самолетни билети

Двукратните носители на и настоящи номинирани за награда Grammy Dan + Shay пуснаха чисто новия ir сингъл – “Glad You Exist“.

Свежо начало след петия пореден и осми No. 1 сингъл “I Should Probably Go To Bed”, новата песен на дуото идва със съобщение на надежда и благодарност към феновете им.

За насGlad You Exist” е повече от песен. Тя е съобщение на благодарност и надежда. Съобщение за всеки в живота ни: феновете, приятелите, семействата, за да им напомним колко благодарни сме да бъдем на тази планета по едно и също време.


Наистина забележително е, ако се замислиш. Прекарахме по-голямата част от изминалата година като много други, търсейки отговори и чувство за нормалност, но намерихме комфорт в спомените за по-добри дни (които всички знаем, че ще се завърнат скоро).

Концерти, празнични огньове, пътувания с приятели, дори простичките неща като среща в ресторант или бира в бара при футболен мач. Тази песен носи ново значение не само за това да виждаме близките си лично, но и чрез история, музиката винаги е имала специален начин да сплотява хората, дори когато сме най-далече.

Тези думи имат специално място в сърцата ни и се надяваме, че и във вашите също. Казвали сме го преди и ще го кажем отново (и отново). Просто се радваме, че съществувате. Всеки. Един. От. Вас“, написаха Dan + Shay при представянето на песента.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.