Преди точно 20 години, през 2001, Руши дебютира с парчето „Всичко се връща“. А на 8 септември 2021 за първи път ще събере феновете си в Борисовата градина, на откритата сцена в клуб Маймунарника. 

Специални гости на събитието ще бъдат Мила Роберт и Тахома & Da Homies, всеки със собствен авторски сет преди големия концерт на Руши и неговата лайв банда.

За първи път в Маймунарника ще направим на живо „Мексико“, най-новият трак с мое участие. И то в неочаквано приятен денс аранжимент. По нов, парти начин звучат и останалите хитове в програмата. Готвим и още няколко симпатични изненади. Обичам на концертите ми винаги да има нещо ново, което повече няма да се повтори. Това е силата на музиката на живо – да е уникално преживяване!“, разказва Руши.


Този път на сцената ще се присъединят и други артисти, които много обичам и които правят истински вълнуваща музика. Ще се радвам повече хора да ги видят на живо, защото това са едни от поетите на новото поколение“, добавя още Руши.

Септември ще бъде рай! Слагайте танцувалните обувки и среща в парка! Вратите на клуба отварят в 19:00 часа. Шоуто започва в 20:00 часа.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *