Броени дни остават Open Vratsa Festival – градското събитие, за което организаторите обещават да превърнат в традиция за града. Програмата е безспорно прекрасна, а за да ѝ се насладите не е нужен дори билет.

Фестивалът ще развълнува града от самото му сърце с музика, литература, циркови представления и работилници, филми и още много изненади.

Както Меломан.бг вече писа, специално за Open Vratsa Festival ще дойдат Десислава Андонова с проекта Soul Weapons, прекрасните Wet Pebbles, формацията с Бразилски привкус Viagem ao Brasil, актьорът Димитър Живков, художникът Мартиан Табаков, Фондация Мини Арт с много циркови работилници и вълнуващи представления.


Open Vratsa Festival

Във фестивала ударно се включат и Echoo Balkan Samba, които ще представят своята авторска музика с характерен почерк, съчетаващ латино, пънк, джаз и етно нюанси.

На сцена “Старата къща” ще можем да чуем и личния солов проект на Владимир Манолов – Agape, който, в компанията на Михаела Симеонова, ще сподели нещо красиво за любовта под формата на “лиричен фънк“, повлиян от соул-джаз и боса нова звучене.

DJ Booth пък е сцената, на която като у дома си ще се чувстват DJ Uncle Billy, DJ Onslaught, DJ Milen:off, DJ Rebel 84, които ще подарят на Враца това, което правят от сърце. Ще чуем от funk до hip-hop, от DUB до DNB, ще прескочим и до случващото се на Британската музикална сцена. Ще има EDM, Rave, UK Garage и още много от най-хубавото!

Не пропускай и пъстрия арт базар с много свежи градски предложения. Програмата е вече по дни и часове, а за да сте наясно кой кой е в нея, следете Facebook страницата и сайта на събитието.

Open Vratsa Festival

На фестивала ще се използва безкешово плащане с фестивални карти. Картите ще можеш да зареждаш и с кеш на фестивалните каси, които ще бъдат специално обозначени. Ако ти остане кеш в картата – не се плаши, той ще ти бъде възстановен.

Събитието се осъществява съвместно с платформата Open Vratsa, финансовата подкрепа на Национален фонд “Култура”, Америка за България и Обществен дарителски фонд за Враца, както и със съдействието на община Враца. Меломан.бг • Музиката на твоя живот е медиен партньор на фестивала.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *