Феновете вече знаят, че от Санта Китана може да се очаква всичко, но не и скука. Силно секси, още по-скандална и зверски провокативна – Санта отново се разхожда по ръба на изкушението.

И точно когато си мислиш, че повече „горещо“ не може – Китана пуска двойна доза от себе си, при това в рус и брюнет вариант.

В новата песен „LA BOMBA” (от създателите на „Delisioca”) изпълнителката влиза в ролята на две сестри – привлекателни асасини, готови на всичко, за да изпълнят мокра поръчка.


Криминалният сюжет е подсилен от умелата режисура на Buddubbaz, а в ролята на мишена неочаквано влиза Христо Мутафчиев. Актьорът играе руски олигарх – великолепен, брутален и жестоко-привлекателен, такъв какъвто го харесваме.

Просто бях сигурна, че тази роля е само за него. Поканих го в проекта, той веднага прегърна идеята и резултатът очарова и двама ни“, разказва Санта Китана.

Снимките се случват в популярен нощен клуб в София и заради тях българската изпълнителка, базирана в Румъния, пристига специално. Поради натоварената програма на екипа, няма време за много дубли, но те не са и необходими, тъй като химията между всички замесени в снимачния процес личи от всеки кадър.

“LA BOMBA” е поредният проект на провокативната Санта Китана, който е с текст на испански, създаден от румънски и испански продуценти и предназначен за разпространение на европейския музикален пазар.

Както всичко „произведено“ от Санта Китана, се очаква и „LA BOMBA” да предизвика светкавична реакция и пиперливи коментари. Света Китана ги събира с намигване в социалните си мрежи и личния си YouTube канал.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *