Идва нова зора. Gorillaz представиха новия си трак „Cracker Island“ – енергичeн, оптимистичeн фойерверк, с участието на виртуозния басист, талант и два пъти носител на награда Grammy Thundercat.

Най-голямата виртуална група в света се премести в Силвърлейк, Калифорния, където се оказва, че отговорът на житейския въпрос – единствената истина, която да оправи света – е да поканят феновете да се присъединят към „The Last Cult“, с Мърдок като негов самоизбрал се Велик лидер.

Приятно е да се върна, чувствам се добре в новата ни мелодия, тя връща странни и страшни спомени за неща, които все още не са се случили“, разказва 2D.


Световното турне Gorillaz 2022, което започна в Южна Америка по-рано през годината, продължи в Primavera за възторжените тълпи и пътува из цяла Европа, както и до Австралия за първото посещение на групата от 12 години, преди еднократни концерти в Лондон на All Points East на 19 август и 3Arena в Дъблин на 17 август и нататък в САЩ през октомври.

Създадена от музиканта Деймън Албарн и художника Джейми Хюлет, групата Gorillaz се състои от певеца 2D, басиста Мърдок Никълс, барабаниста Ръсел Хобс и японското китарно чудо Noodle. Виртуалната банда носител на наградите BRIT и Grammy се сформира след поредица от злополуки, срещи и чист късмет, за да взривят преддигиталния свят с колоритната си история и новаторски виртуални техники.

Базирана в Kong Studios в Западен Лондон, групата Gorillaz се настани в живота на музикални иновации с вълнуващ списък от сътрудници, списък, който включва музикални легенди, гении и бъдещи звезди от Елтън Джон до Little Simz, от MF Doom до Жан-Мишел Jarre, от Грейс Джоунс до slowthai, от Kali Uchis до Sidiki Diabaté, плюс толкова много други.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *