Сам Райдър обяви сърцераздирателния сингъл „All The Way Over“, който ще излезе на 4 ноември. 

Новото издание е продължение на невероятна поредица от събития, които показаха, че Сам е истински пожар, който трябва да наблюдавате.

Пътешествието на Сам Райдър през вселената на поп музиката продължава и с новия сингъл, който предлага силен и запомнящ се припев с акомпанимент на пиано, готов да стане любим на феновете. 


Зашеметяващо разпознаваемият глас на Сам, съчетан с неговите бурни теми за любов, загуба и сърдечна болка, правят песента недвусмислено свързана. Говорейки за парчето, британецът коментира „All The Way Over“ е песен за всеки, който пътува от другата страна до загубата, скръбта или сърдечната болка.“.

Главоломният възход на Сам Райдър беше затвърден от сингълa „Space Man“, който се запечата в съзнанието на публиката със зашеметяващи изпълнения на Евровизия и платинения юбилей на Кралица Елизабет II. Песента се изкачи до втора позиция в класациите за сингли в Обединеното кралство, превръщайки се в най-добре класиралото се британско парче от Евровизия за повече от четвърт век. 

„Space Man“ е едно от най-продаваните парчета за 2022 г. и благодарение на него Сам бързо стигна златен статус и се превърна в разпознаваеми име за всяко домакинство и в най-успешния дебютен изпълнител в Обединеното кралство за годината.

Певецът и автор на песни от Есекс за първи път стана известен по време на локдауна, когато неговите видеоклипове в TikTok започнаха да привличат аплодисментите на звезди като Алиша Кийс, Дейвид Гета, Джъстин Бийбър и Сиа. Той събра невероятните 13 милиона последователи и 106 милиона харесвания в платформата, което го прави най-успешния британски изпълнител в TikTok през 2021 г.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *