Изисква се много специален талант и магнетично присъствие, за да останеш в съзнанието на хората в продължение на десетилетия и музиката ти да не спира да вълнува феновете по цял свят.

Boney M. и германският продуцент Франк Фариан притежават и двете – 50 години след началото на кариерата им, днес младите хора все още танцуват на техните песни в платформи като TikTok.

1976 e годината, в която групата представя първия си #1 хит – „Daddy Cool”, покрай който се заражда необикновената им музикална кариера, процъфтяваща през следващия половин век.


Известни като героите на диско ерата, няма съмнение защо изданието с най-големите им хитове се нарича „The Magic Of Boney M.“ и е своеобразен паметник на тази суперформация, събрало съкровищата от целия им каталог и допълнено от три нови ремикса.

Балади като „El Lute“ и коледната версия на „Mary’s Boy Child“ са включени в албума, както и добре познатото им парче „Rivers Of Babylon“ от 1978 г. Другите им #1 тракове „Sunny”, „Ma Baker”, „Brown Girl in The Ring” и „Rasputin”, а също така „Hooray! Hooray! It’s A Holi-Holiday“ и „Belfast“ допълнително обогатяват списъка с песни.

Това не е само музика за цялата година, а такава за цял един живот. Колекцията съдържа три наскоро представени ремикса – „Daddy Cool“ от LIZOT, „Rasputin (Majestic Remix)“, както и добре познатата версия „Sunny (Mousse T. Remix)“. Тези парчета пренасят диско ерата в един нов етап! И ако това не е достатъчно… Frank Farian включва в албума една неиздавана досега испанска версия на „By Rivers of Babylon”.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *