Всеки уикенд © Меломан.бг | Музиката на твоя живот събира най-големите хитове на най-големите звезди от родната и световна музикална сцена и ви ги подарява в страницата си във Facebook. Този уикенд се зареждаме с празнично настроение - с най-обичаните новогодишни песни.

Отива си още една година. Година, изпълнена с незабравими моменти, със своите спадове и възходи, с радост и болка, сбъднати мечти. С красиви моменти, верни приятели и, разбира се, с много музика.

Изминаха 52 уикенда, които посветихме на 52-ма любими изпълнители. За вас, влюбените в музиката! С надеждата, че ще направим дните ви по-красиви. Защото силно вярваме, че музиката притежава силата да прогонва облаците на мрачното настроение и да озарява с усмивка лицата. Дори това да се е случило само на един от вас – каузата си е заслужавала.


И тъй като музиката е безкраен извор от емоции, и през новата година ще продължим да посвещаваме уикендите на любимите си изпълнители. А сега нека отброим последните часове до новата 2018-та с най-добрите новогодишни песни и да си пожелаем повече красота. В душите и сърцата. Обичайте се! Животът е музика!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.