Всеки уикенд © Меломан.бг • Музиката на твоя живот събира най-големите хитове на най-големите звезди от родната и световна музикална сцена и ви ги подарява в страницата си във Facebook и профила си в Twitter. Този уикенд се зареждаме с празнично настроение – с най-обичаните коледни песни.

Харесвате или не, коледните песни са неизменна част от вълшебството на празника Коледа. Също като елхата, под която подаръците чакат да бъдат отворени, като уханието на канела и събирането около трапезата.

По Коледа хората се променят, като че ли стават по-добри, по-романтични, по-великодушни, по-празнични, по-… по-… по-. Та и музиката по това време на година е такава – леко медено-захаросана, с малко ароматни подправки, с усещане за вълшебство и, разбира се, любов. Тя е навсякъде около нас.


Малко вероятно е да си пуснете едни от най-известните коледни парчета на плажа през юли, но кога да го направите, ако не по Коледа. Този уикенд сме събрали за вас едни от най-обичаните и популярни коледни песни. В списъка ни присъстват както нови песни, така и вечни хитове, без които Рождество няма да е същото.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *