От днес започва лятното турне на радио N-Joy, което ще обиколи цялата страна с мобилното си студио за четвърта поредна година. В рамките на шест седмици емблематичните водещи Инспектор N-Joy, лъчезарната Деси и чаровната Нейа ще радват феновете на радиото в различни части на страната, откъдето пряко ще излъчват предаванията си.

Лятното пътешествие предлага на всички N-Joy фенове възможността да се включат и в лятната игра N-Joy Summer на сайта на радиото, от която всяка седмица могат да спечелят уикенд в луксозен хотел.

Националната обиколка стартира в Созопол, последван от Добринище, Кранево, Банско, Поморие и завършва мащабното турне във Велинград. И тази година домакини на N-Joy Summer ще бъдат шест престижни хотела, в които всеки би се радвал да бъде гост. Само сега всеки фен на радиото ще може да пие първото си кафе на плажа с Инспектор N-Joy, да събира тен край басейна от 10 до 2 с Нейа и бъде приятно разсеян всеки делничен следобед с Деси!

Най-голямото лятно турне гарантира много свежа музика и любопитни интервюта, които ще се излъчват на живо за всички фенове на радио N-Joy. Следете за новости около националната обиколка във Facebook страницата и сайта на радиото.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *