В ефира на Радио Веселина се завръща единственото по рода си радио шоу "VIP зона търси своята звезда", сезон III – Защо избираш да останеш в България?

Ако тази година завършваш училище и ти предстои абитуриентски бал – включи се в атрактивната кампания на най-слушаната радиостанция в родния ефир. Регистрирай се в сайта radioveselina.bg с трите си имена, възраст, града, от който си, актуална снимка в цял ръст и отговори на въпроса: Защо избираш да останеш в България?

Голямата награда е цялостна визия и професионална фотосесия в компанията на любима звезда. Всичко това с екип от най-големите професионалисти у нас. Победителите в кампанията ще спечелят и уикенд за четирима в Банско.


„Поканихме стилист, който ще изгради цялостната визия с подходящ тоалет и аксесоари, коафьор, който ще направи чудеса с косите, гримьор, за да подчертае с грим най-красивите черти на лицето и наехме студиото на един от най-известните фотографи в София“, разказва Светлана Кабаиванова, инициатор и водещ на кампанията.

На 11 май на произволен принцип, на живо в студиото на „VIP зона“, гост-звезда ще изтегли имената на двама победители – момиче и момче. Всеки ден актуални новини може да намерите във Facebook страницата на предаването – „ВИП ЗОНА / радио Веселина“, както и на страницата на радио Веселина в социалната мрежа.

Награди:
– фотосесия със звезда
– цялостна визия за фотосесията – тоалет, аксесоари, грим, прическа
– all inclusive уикенд за четирима в Банско
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *