Рок радиото на България навлиза в летните месеци със свежа промяна в програмната си схема. В най-горещите дни на 2018-та, Z-Rock ще продължи да отстоява позициите си на лидер сред радиата, но ще промени предаванията си, в синхрон с лятото.

След кратка юнска почивка, Буги Барабата се завръща в ефира. В своето емблематично сутрешно шоу Буги отново ще разсмива, забавлява и провокира феновете на твърдата музика и качествените шеги. Пиперливото му чувство за хумор пак ще е на ход от 9 юли, всяка делнична сутрин, между 6 и 10 часа, а разговорът със слушателите се развива и на FB страницата на Z-Rock.

Малка тайна е, че точно във Фейсбук феновете на Буги предложиха да съберат неговите крилати мисли в книга, за да не „отлитат“ безметежно в ефира. Само така сентенции като: „Застани пред огледалото. Виждаш се. Значи не си неотразим“ може да се препрочитат отново и винаги да носят настроение.


След „Буги тайм“ ефирът остава с твърдо мъжко присъствие. Между 10 и 14 часа музикалното време в Z-Rock завладява Тони Георгиев. В рамките на месец юли популярният радиоводещ ще бъде част от екипа на рок радиото на България и ще звучи преди очарователната Елена Розберг.

Юлските следобеди са обречени на единствената дама в екипа на Z-Rock. Елегантността и стила на Елена Розберг определено ще правят чувството за работен следобед по-леко и ще преведат слушателите през най-тежката част от делника – тази между 14 и 18 часа.

Друг любимец от ефира на Z-Rock, Краси Москов минава на пълен юлски релакс и ще е отново на „hijack” линия през август. Москов е и коментатор по БНТ на футболните срещи от Мондиал- 2018 г. и със сигурност ще бъде очакван от слушателите, най-малко, за да обсъдят заедно финала на Световното първенство по футбол в Русия.

Лятната схема на радиото включва и изграждането на мобилен сет по време на Hills Of Rock 2018. Между 20 и 22 юли жителите и гости на Пловдив ще може да се срещнат на живо със своите любимци от Z-Rock. На място в мобилното студио ще бъдат Елена Розберг, Георги Згуров – Гурко и Стоян Цонев.

Снимки: Теди Грозданов и Йордан Пачев
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *