Над 90 авторски парчета взеха участие в новата рубрика на Z-Rock „Рейнарс Рок Трамплин“ само месец след началото ѝ. Инициативата предизвика огромен интерес, подкрепяйки непрофесионални рок музиканти, без значение дали са соло изпълнители или групи.

Победителят за месец януари са групата Absolute с песента „Lose This Game“.

За да могат изпълнителите да чуят парчето си в ефира на Z-Rock, трябва само да качат свой демо запис на специално създадения микросайт tramplin.zrock.bg. Z-Rock ще излъчи откъси от парчетата всеки петък между 8 и 9 ч. в рамките на „Буги Тайм“, както и в повторението всяка вторник вечер в „Нека Бъде Рок“ от 21 ч. до 22ч.


В края на всеки месец рок радиото на България ще излъчва по един финалист, който продължава в надпреварата. Месечният победител се избира измежду всички песни, излъчени през съответния месец, на база гласовете в сайта и оценка от журито на Рейнърс Рок Трамплин.

В края на годината 12 финалисти ще се състезават за голямата награда, но само един ще спечели професионален студиен запис! Тези от вас, които не свирят, но са почитатели на качествения рок, могат да гласуват за своите предпочитания и да спечелят подарък от легендите в дограмите Рейнарс Алуминиум.

Повече за условията на играта Рейнарс Рок Трамплин можете да намерите в сайта на Z-Rock. Изстреляй се към музиката с Рейнарс Рок Трамплин! Твоят скок към новия качествен рок!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.