Евтини самолетни билети

"Bulletproof" е пилотният сингъл от "When Legends Rise", новият албум на легендите Godsmack. За пръв път в ефира на България парчето прозвуча в "Голият обяд" по Z-Rock с Елена Розберг, представен на живо от самия Съли Ерна.

Съли гостува в студиото на Z-Rock близо два часа, за да разкрие ексклузивно новините около албума и групата. Изборът му да гостува в предаването на Елена Розберг не е случаен – Ерна признава, че с журналистката го свързва дългогодишно приятелство и той дори я нарича „моят таен герой в България“.

Може би заради това, съвсем откровено фронтменът сподели, че със специфичния звук на новите парчета Godsmack поемат известен риск и е възможно някои от почитателите им да не одобрят посоката, в която се развиват.


„Този албум просто е нов етап в развитието на Godsmack и демонстрира по-зрял период на групата“, допълни Ерна.

Вокалът и преди е споделял с Елена, че иска с новия албум да стигне до много по-голяма аудитория и още по-мащабна световна сцена. Наследникът на „1000hp“ (2014) – „When Legends Rise“, ще излезе на 27 април, а всички песни в албума са подчинени на обща тема.

„Иска ми се тези парчета да помогнат на хората да се отърсят от негативността и да намерят по-позитивна пътека“, сподели Съли пред Елена Розберг. „Да станат на краката си, да се борят с трудностите и да постигат целите си! Но може би трябва да стигнеш дъното, за да можеш да се оттласнеш нагоре, също като феникс.“

Метаформата не му е чужда – изпълнителият сподели, че с годините се е освободил от някои хора и в момента самият той е в силен и позитивен период, тъй като е заобиколен и подкрепян от близки и верни приятели.

Дали ефектът от албума ще е такъв, може би българските фенове ще успеят лично да кажат на Съли Ерна – в края на разговора вокалистът съобщи и голямата новина, че София ще е важна точка от големия европейски тур на Godsmak, (засега и неокончателно) с дата в България през октомври.

Посещението на Съли в България е свързано и с участието му в лентата „Black Files“ на продуцента Мартин Макариев. Oригиналната му идея е била да снима пълномтреажен филм, но сега плановете са да бъде направен сериал по сценария и една от ролите вероятно ще е на Съли.

Това обаче не беше краят на изненадите – Съли презентира излизането на своята автобиография на български език, която ще се появи съвсем скоро с подкрепата на „един много важен преводач“, както самия той каза – Елена Розберг.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.