Сутрешното шоу на БГ Радио „Стартер“ става на 18 години и кани всички свои приятели на празнично отбелязване на годишнината на изключителната дата – 29 февруари, събота.

По случай навършването на пълнолетието на шоуто, Симо и Богдана ще си позволят да поспят до по-късно, така че шоуто ще започне в 10:00 сутринта, но ще продължи чак до 14:00 ч.

В тези четири часа Симо и Богдана, със самочувствието на вече пълнолетно шоу, обещават да излязат извън контрол. Те са подготвили на своите гости и слушатели нови провокации и сутрешен адреналин, пиперливи закачки в стил 18+, и ще успеят да накарат звездните си гости да признаят свои малки тайни, които може да накарат някои слушатели да се изчервят.


И тъй като датата 29 февруари е единствената дата, в която е позволено жена да предложи брак на своя любим, Симо и Богдана дават награда на първата двойка, от която на място смелата дама предложи брак на своя партньор. Момичета, съберете смелост, защото наградата е уикенд за двама в четиризвезден спа-хотел в Банско!

Гости на празничното издание ще бъдат много звезди, между които Милена Славова, VICTORIA, Геновева Христова, Иван и Андрей, Ирен Леви, Стефания Колева, Жени Калканджиева, Краси Георгиев, Здрава Каменова, София Бобчева, Десислава Стоянова, Мирослава Иванова, Красимир Куртев и много други.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *