Симо и Богдана – любимата сутрешна радио двойка от ефира на БГ Радио, влизат като семейна двойка в забавна епизодична сцена в 21 епизод на хитовия медицински сериал на Нова ТВ „Откраднат живот“.

На 11 април (четвъртък) в 20:00 водещите на „Стартер“ влизат в ролите на бременната и любвеобилна Венче и загрижения ѝ съпруг – начетения таксиметров шофьор Тодор, които отиват на преглед при дoц. Захариев.

Зрителите на сериала и слушатели на БГ Радио ще могат да видят Симо и Боги в различна светлина, но запазили характерното си чувство за хумор и самоиронията, добре позната от радио ефира.

След снимките Богдана сподели колко впечатлена е от професионализма, който цари на снимачната площадка на „Откраднат живот“: “Екипът е стикован като инструменти в операционна“.

Водещите благодариха на оператора Иван Вацов и режисьора Павел Веснаков, че са успели да ги предразположат и да извадят най-добрите им актьорски заложби за ролите.

Миналата година Нова ТВ и БГ Радио стартираха съвместна кино рубрика в радио ефира “Петък отива на БГ кино“, която представя най-актуалното от света на родната филмова индустрия всеки петък от 9.00 до 9.30 ч. по БГ Радио.

Този петък Симо и Боги ще разкажат на слушателите какво е да се снимаш в сериал и колко пъти трябва да повториш една сцена, докато режисьорът ти каже: „Имаме го!“.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *