Световноизвестната поп изпълнителка Инна изпрати свой видео поздрав до радио N-Joy в подкрепа на инициативата NJOY@HOME. Изпълнението на румънската певица започва с думите „България, обичам ви!“ и цели да изпрати доза добро настроение и хубава музика към всички музикални фенове в страната ни. Музикалният поздрав е хитът ѝ „Not My Baby”, изпълнен под акомпанимента на китара.

Само десет дни след началото на инициативата NJOY@HOME радио N-Joy вече излъчи пет миниконцерти на български и чуждестранни музиканти. До момента в кампанията се включиха: Прея, Кристиана Асенова и Тоши, Тино и Ния Петрова от „Гласът на България“ и румънската изпълнителка Инна. Кампанията на радиото и артистите, включили се в нея, има за цел да изрази своята съпричастност към най-засегнатите в настоящия момент, да отправи призив за отговорност към всички нас и да внесе доза хубава музика и добро настроение в ежедневието ни.

В следващите дни още много изненади очакват меломаните, защото в поредицата ще се включат още VenZy, Жана Бергендорф, Innerglow, Дамян Попов, Дара Екимова, Виктория, Рафаел, Деница Караславова, VICK, Атанас Кателиев, – победителите от шоуто „Гласът на България“ и други.


Радио N-Joy е социално отговорна медия, която вярва, че в тежък момент като този всички имаме нужда от подкрепа и че само заедно, ще се справим. Като активна част от музикалната сцена в страната радиото има за цел да подкрепи не само всичките си фенове, но и музикалните изпълнители, които са част от творческите индустрии – един от най-засегнатите сектори към този момент.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *