След успешното гостуване на Криско, Dim4ou, Dee & X, Dj Emotion, капитанът на националите по баскетбол Христо Николов – Гларуса и 100 Кила, дойте ред в студиото да гостуват и поп певицата- Веси Бонева, музикалното светило в модерното звучене - Светлин Къслев, както и музикална сензация – Атанас Колев.

Авторското музикално лайфстайл предаване „Primetime с Hoodini” набира изключителна популярност между млади и стари в последните два месеца.

Феновете на българска музика успяха да се срещнат от близо с едни от най-любимите си изпълнители и да разберат изключително интересни, даже и нечувани до сега факти, както за личния им живот така и за професионалния.


Рапърът, артистът и предприемачът 100 Кила гостува на „Primetime с Hoodini“ и в откровен разговор споделя своите мисли за постиженията, бегачите на дълги разстояния, здравото бачкане, бизнес начинанията, емоциите, любими филми, изпълнители и още 100 други теми.

Тази седмица Стоян Иванов – Hoodini се срещна с музикалната сензация – Атанас Колев, поп певицата Весела Бонева и едно от светилата в модерното звучене – Светлин Къслев.

Атанас Колев разкри кои са любимите му БГ рапъри, защо обича таратора, защо любимия му филм е Титаник, златната среднина и още много интересни факти за себе си, които не е споделял до сега.

В 9-ти епизод на Primetime Hoodini разговаря с Веси Бонева и Светлин Къслев, които споделят подробности за новият сингъл „Родината“, първите си стъпки в музиката, за Сен Тропе, как са се запознали и още куп интересни истории.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *