Вече повече от половин година на честотите на Радио „Гласът на Бургас” между 18:00 ч. и 19:00 ч. звучи гласът на хип хоп изпълнителя Стоян Иванов – Hoodini, но не както обикновено сме свикнали да го чуваме в песните му като изпълнител, а като водещ на авторското предаване “Primetime с Hoodini”.

Авторското музикално предаване включва актуални новини и музика от българската и световната музикална сцена, а от началото на месец юни на гости ще му бъдат имена от българските шоу, театър, спорт и бизнес среди.

“Primetime с Hoodini” се излъчва всеки делничен ден между 18:00 и 19:00 ч. на 93,8 MHz за Бургас, а видео на предаването с гостите на предаването ще могат да бъдат гледани в официалния Youtube канал на Hoodini.


Тази седмица началото на звездните гостувания беше поставено от хитмейкъра Криско, който разкри любопитни факти около създаването на новата си песен “Дали това любов е”, както и пикантни подробности за себе си като човек и изпълнител.

Следващият гост в “Primetime с Hodini” ще бъде капитанът на Националния отбор по баскетбол – Христо Николов – Гларуса.

Предаването може да слушате на живо на 98,3 MHz в събота от 20:00 ч. или онлайн на www.radioburgas.com. За тези, които се намират извън Бургас или са пропуснали предаването, ще бъде излъчено отново в официалния канал на предаването “Primetime с Hoodini” в Youtube.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.