В седмицата на 10-ия рожден ден на Радио Z-Rock стартира ударна серия акустични концерти на живо в студиото на радиото. Пет банди ще забият в Hijack Acoustic с Краси Москов до 14 октомври.

Специалната празнична поредица започна в понеделник, 10 октомври, с легендарните Тангра. Във вторник, 11 октомври, концерт на живо в студиото ще имат Б.Т.Р., а в сряда – Балканджи.

На самия рожден ден на Z-Rock в четвъртък, 13 октомври, в акустичната серия ще се включат група Ревю. В петък, 14 октомври, изпълнения на живо на Toy Letters ще бъдат финал в празничната поредица на Hijack Acoustic.


Концертите стартират малко след 16:00 ч. на живо в ефира на рок радиото на България.

В седмицата на големия празник на Z-Rock, всеки ден един слушател ще печели и билет за шоуто на Съли Ърна на 20 октомври, а друг ще грабва мечтаната награда за истинските фенове – да се запознае на живо с легендата от Godsmack.

Рок звездата пристига в страната ни за участие в цикъла „Музиката на Америка“ със съдействието на Фондация „Америка за България“, което ще отбележи и 10-ия рожден ден на Радио Z-Rock.

За участие в играта участниците трябва да отговорят на музикалната загадка за деня с мейл на 10godini@zrock.bg. Имената на печелившите стават ясни всеки ден в 17:30 ч. в ефира на Z-Rock.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.