Жителите на град Силистра вече могат да слушат най-емблематичната радиостанция в България – Радио Веселина. Честотата в крайдунавския град е 103.8 Мhz.

Медията започва излъчване на 15 декември 1992 г. като местна радиостанция в Пловдив и бързо прераства в национална мрежа. Вече 24 години, радиото е лидер в цялата страна с уникалната си програмна схема.

Предаването „Честито“ е най-слушаното поздравително шоу в България. От началото на месец април вече и слушателите от живописния град Силистра имат възможност да се обаждат и на живо в ефир да поздравяват любимите си хора.


До 15 април пък Радио Веселина дава шанс на слушателите си да спечелят двоен билет за концерта на гръцката икона Никос Вертис. Концертът на звездата ще се състои на 16 юни в София.

За целта е необходимо всеки, който чуе откъс от песен на любимия изпълнител, да се регистрира на ефирния телефон 02/809 10 10. На 15 април чрез жребий ще бъдат изтеглени десет двойни покани за щастливците, които ще могат да се насладят на блестящия концерт на невероятния Никос Вертис.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.