Евтини самолетни билети

На 10 ноември 2016 г. най-гледаната музикална телевизия - The Voice стана на 10 години. А през април 2017 г. най-слушаното младежко радио в България - Радио The Voice, на свой ред ще отбележи 10 години в ефира.

Юбилеят e страхотен повод радиото да подари незабравимо приключение на един от най-големите си фенове, както и на негов приятел: тридневно пътуване до Барселона това лято, с осигурени самолетни билети, нощувки в хотел и две покани за концерта на една от световните суперзвезди.

Задачата е да кажете коя е търсената суперзвезда. Срокът за чудене е до рождения ден на радиото – 2 април, а дотогава от медията обещават много подсказки. Пуснете си още сега Радио The Voice или си включете The Voice TV, където водещите дават жокери всеки ден.


И ако в един миг ви проблесне коя е търсената суперзвезда, влезте в сайта на The Voice и попълнете формата за участие. После ще си стискате палци по време на тегленето на печелившия. То ще се случи в присъствието на нотариус на 3 април малко след 10 часа.

Важно: могат да участват само лица навършили 18 години към датата на теглене 3 април 2017 година. Aко още нямате 18 години, помолете родителите си да участват вместо вас, за да пътувате с тях до Барселона.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.