Радио Тангра Мега Рок и Институтът за ядрени изследвания и ядрена енергетика при БАН имат удоволствието да поканят всички фенове на най-високия рок концерт, правен някога в Европа.

На 30 юли (събота) заповядайте на шоуто на D2 и Odd Crew на връх Мусала (2925 м). Безпрецедентният концерт е на югозападния склон на исполина, на 40 метра под самия връх и е част от мащабна акция за почистване на върха от строителни отпадъци.

Очаква се десетки доброволци да се включат и подкрепят тази чиста и благородна кауза. За повече подробности – следете официалното събитие във Facebook, както и сайта RadioTangra.com.


Това със сигурност ще бъде най-високата точка в тържествата по повод 10 години Радио Тангра Мега Рок. Основните партньори в проекта са: ИЯИЯЕ-БАН, НИМХ-БАН, Дирекция „Национален парк Рила“, Министерството на околната среда и водите, „Софийска вода“’ АД и Българската национална телевизия.

„Всички ние се надяваме почистването на това свято място от строителните отпадъци да бъде само първата стъпка в една дългосрочна Национална кампания за изтъкването на Мусала, не като “туристическа дестинация”, а като природа, която заслужава специално отношение и уважение от всеки“, споделят от Радио Тангра Мега Рок.

С цел да бъде запазено спокойствието на дивите животни в района, както и да не се нарушава естествената среда, в която те съществуват и се размножават, силата на звука от озвучаването на концерта ще бъде контролирана и в нормите на максимално облекчен режим. Звукът ще бъде насочен към публиката, разположена амфитеатрално на склона към върха.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *