Евтини самолетни билети

На 22 септември три години навършва Радио Nova News - радиото, което стартира като съвместен проект на една от водещите медийни и технологични компания в България - Нова Броудкастинг Груп, и Fresh Media Bulgaria - най-голямата радиогрупа у нас.

Радио Nova News вече достига до хиляди слушатели в шест български града, предлагайки новини на всеки кръгъл час, представени от едни от най-популярните и опитни журналисти в България. Слушателите имат възможността да проследят на живо темите и дискусиите от сутрешния блок на Нова ТВ – „Здравей, България“, както и избрани публицистични предавания от ефира на телевизията, докато са в движение, в колата или през апликацията на смарт телефоните си.

Радио Nova News звучи в шест населени места в страната. Вече три години радиото предлага на своите слушатели най-важните новини и събития от деня и най-добрата селекция с популярни и обичани музикални хитове на честота 95,7 MHz за София, 97,1 MHz за Велико Търново и 98,2 MHz за Кюстендил, 101.3 MHz за Кърджали, 91.3 MHz за Несебър и 104.0 MHz за Велинград.


Актуалното съдържание на радио и тв ефира е достъпно за слушателите и чрез безплатните мобилни приложения на медията за Android и iOS.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.