Евтини самолетни билети

На 22 септември 2015 г. радио Nova News започва да звучи в българския ефир, като съвместен проект на водещата медийна група в България - Нова Броудкастинг Груп и най-голямата радио група в страната.

Една година по-късно, радио Nova News достига до хиляди верни слушатели, предлагайки новини на всеки кръгъл час и излъчване на живо на сутрешния блок на Нова ТВ - „Здравей, България“, както и публицистичните предавания на медията - „Събуди се“, „Комбина и „Часът на Милен Цветков“. Всеки петък следобед слушателите на радиото споделят мнението си по актуалните теми от седмицата в шоуто „Петък в пет” с Милен Цветков и Даниел Петканов.

По повод първия си рожден ден, радио Nova News стартира напълно безплатно мобилнo приложениe за Android и iOS, чрез коeто цялото актуално съдържание на ефира, с характерната за радиото музикална селекция от най-големите и обичани хитове, става достъпно само чрез един клик на мобилния телефон.


Радио Nova News ще отпразнува първия си рождения ден по един нетрадиционен начин. В ролята на „Рожденикът черпи” ще се превъплъти водещата на Прогнозата за времето по Нова ТВ – Никол Станкулова. На празничния 22-ри септември, тя ще бъде на едни от най-натоварените пътни артерии в столицата. За тези, които са на честота 95.7 MHz, Никол е подготвила приятна изненада.

nikol-stankulova_radio-nova-news

Как ще протече празникът и кои ще бъдат слушателите, които Никол Станкулова ще изненада приятно, гледайте в „Здравей, България” по Нова ТВ и слушайте по радио Nova News на 95,7 MHz за София, 97,1 MHz за Велико Търново и 98,2 MHz за Кюстендил.

Гледай, колкото можеш! Слушай, колкото искаш!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.