На 22 септември Радио Nova News отбелязва две години и по повод рождения си ден стартира излъчване в три нови точки в България.

От утре жителите и гостите на още три български града ще могат да слушат най-актуалните теми и дискусии в радио ефира на следните честоти: Кърджали (101.3 MHz), Несебър (91.3 MHz) и Велинград (104.0 MHz) и така Радио NOVA NEWS ще звучи в шест населени места в страната.

Вече две години радиото предлага на своите слушатели най-важните новини и събития от деня на честота 95,7 MHz за София, 97,1 MHz за Велико Търново и 98,2 MHz за Кюстендил.


Специално за рождения ден на Радио Nova News едно от най-обичаните лица в ефира на NOVA – водещият Богомил Грозев, ще представи Новините в сутрешния блок на празничния 22 септември от студиото на радиото.

Преди две години на тази дата Радио NOVA NEWS започва да звучи в българския ефир като съвместен проект на най-голямата мултиплатформена медийна и технологична компания в България – Нова Броудкастинг Груп, и най-голямата радио група у нас.

Днес вече достига до хиляди слушатели, предлагайки новини на всеки кръгъл час, както и излъчване на живо на сутрешния блок на Нова ТВ – „Здравей, България“ и публицистичните предавания „Събуди се“ и „Часът на Милен Цветков“. Всеки петък следобед слушателите на радиото споделят мнението си по актуалните теми от седмицата в шоуто „Петък в пет” с Милен Цветков и Даниел Петканов.

Актуалното съдържание на ефира и музикалната радио селекция от най-популярните и обичани хитове е достъпна за слушателите и чрез безплатните мобилни приложения на медията за Android и iOS.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.