Евтини самолетни билети

Броени дни преди празника на влюбените ефирът на радио N-JOY ще се настрои на вълните на любовта. До 15 февруари всички слушатели на радиото ще имат възможността да проследят специалната програма в „Седмицата на любовта“. В рамките ѝ ще ни гостуват едни от най-атрактивните музиканти, майстор-готвачи, астролози, мачмейкъри, психолози, комедианти и много други.

В „Седмицата на любовта“ в студиото на радио N-Joy ще влязат гости като Иван Лечев – музикант и треньор в „Гласът на България“, който ще ни разкаже повече за любовта към музиката и за предстоящия вълнуващ сезон на най-гледаното музикално шоу у нас. Специално за слушателите на радиото известната астроложка Светлана Тилкова – Алена е подготвила годишен любовен хороскоп, с който ще ни разкаже за съвместимостта на зодиите.

Интригуващите срещи в ефира на N-Joy продължават с майстор-готвача Аврам Големечков от първия сезон на кулинарното шоу „MasterChef”, който ще ни разкаже за сватбените торти и за някои „любовни“ рецепти.Сред гостите в „Седмицата на любовта“ ще бъдат също съпрузите и мачмейкъри Радослава и Румен Карамихалеви, както и комедиантката, известна от родната stand-up сцена – Надя Bright.


В редовната рубрика при Инспектор N-Joy „Яж, пътувай и обичай“ ще получим полезна информация за пътешествия и екзотични страни от чаровната Дани Райкова (позната от последния сезон на кулинарното шоу „MasterChef”). „Седмицата на любовта“ ще завърши със звездата от родната поп сцена VenZy, който ще ни поднесе много изненади в ефира на радио N-Joy.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.