Евтини самолетни билети

„Здравей, Шумен!“ е новото предаване в ефира на Радио N-Joy, което ще се излъчва всеки делничен ден между 10:00 и 12:00, специално за жителите на град Шумен. Фаворитът на слушателите в страната – Радио N-Joy вече радва жителите на града на 106.5 FM.

За първи път в ефира на Радио N-Joy, на честотата в град Шумен, ще се излъчва локално съдържание. Предаването „Здравей, Шумен!“ с водещ Стоян Стоянов ще радва аудиторията с интригуващи интервюта и теми, информация за събития и всичко интересно в града.

Новините на Радио N-Joy на всеки кръгъл час ще запознават слушателите с най-актуалното от деня, а емисии в 10:30 и 11:30 ще включват и новини от района на Шумен.


Покритието на най-голямата музикална радиоверига в България се разраства с бързи темпове и в началото на 2016 любимото радио звучи в над 49 града в страната. N-Joy печели аудиторията със страхотна музика и много забавление.

Освен най-горещите хитове, в ефир прозвучават интервюта с любимите изпълнители, интересни гости, последните новини около звездите и шоубизнеса, а водещите винаги предизвикват усмивки и настроение.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.