На 1 юни освен празника на детето радио N-Joy празнува и 14-тия си рожден ден в радиоефира. По повод празника радиото организира игра със специални музикални класации, благодарение на която в рамките на 5 дни радиото ще раздаде общо 14 сладки изкушения, вкусни торти и подаръчни кошници с лакомства и деликатеси.

Всеки ден във Facebook страницата на радио N-Joy ще излиза нова музикална класация, под която феновете трябва да оставят своя вот за любима песен. Всяка класация ще обединява по 14 парчета – селекция от най-горещите и любими на феновете песни, излъчвани на вълните на N-Joy от началото на 14-годишната му история.

По повод рождения ден на радио N-Joy Главният изпълнителен директор на bTV Media Group – Флориан Скала, отправи специален поздрав към екипа.


Поздравления на целия екип, замесен в успеха на N-Joy! Благодарение на вашите всеотдайност, професионализъм и ентусиазъм вече години наред радиостанцията ни заема топ позиции в най-важните слушателски категории, а чрез подкрепата си към родните артисти затвърдихме ключовата си роля на българската музикална сцена“, каза г-н Скала.

В последните месеци слушането на радио бележи ръст от 11%, а на челните места за най-слушано радио в категориите 18-34, 15-25, 15-54 годишни стои радио N-Joy. Радиото продължава да играе важна роля в ежедневието на съвременния човек, като източник на забавление и доверен приятел.




Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *