Радио N-Joy за пореден път е на върха на летните слушателски класации, сочат последните социологически проучвания на ГАРБ. Според проучването на пипълметричната агенция, N-Joy достига до над 1 148 000 души на възраст 15-69 години всеки месец. Хитовата музика и свежите водещи са рецептата за добро настроение според слушателите на радио N-Joy.

Най-популярната радиостанция е на първа позиция и по продължителност на слушаемостта, като води с над 6 минути второто радио в класацията. N-Joy е номер едно избор и във възрастовите категории 15-25, 15-54, 18-34 и 25-45 години в градска среда, съобщават от медията.

Припомняме, че всички фенове на хитовата радиостанция могат да видят мобилното студио на радиото в мащабната кампания N-Joy Summer, което в момента пътува из любими дестинации по българското Черноморие и редица планински региони.

Кампанията, която дава шанс на всички да се докоснат до емблематичните водещи – Инспектор N-Joy, слънчевата Нейа и чаровната Деси, както и да се включат в игрите от N-Joy Summer, приключва на 2 август 2019. Повече за нея можете да научите на сайта на радиото или в страниците на N-Joy във Facebook и Instagram.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *