Евтини самолетни билети

Новата година ще се окаже изключително вълнуваща за една от слушателките на Radio Fresh! Националната медиа започна кастинг за ново попълнение в сутрешния блок „Шоуто на блондинките”. Екипът търси амбициозна, креативна, смела и въздействаща дама, блондинка по коса или блондинка по душа, без възрастово ограничение.

Всички, които желаят да са част от най-забавното сутрешно шоу трябва да изпратят своето CV, кратко видео представяне, както и мотивационно писмо на тема „Защо искам да съм част от Radio Fresh!” на casting@radiofresh.bg до 8-ми януари 2017 г., включително.


“Шоуто на блондинките” е създадено през 2007 г. от Цвети Георгиева и Елена Асенова и е първият дамски сутрешен радио дует. Година по-късно предаването е прието в „Международната асоциация на блондинките“, като е единственото радио шоу в асоциацията.

През 2009-та година русата щафета поемат Надя Павлова и Калина Стефанова. Водещите на „Шоуто на блондинките” не се притесняват да разкажат в ефир за собствените си преживявания, да измъкват от слушателите дълбоко пазените им тайни или да задават неочаквани въпроси на известните си гости.

Напук на клишетата те гледат сериозно на живота, макар и от веселата страна. Емблематични стават рубриките „Звезден петък” , в която ко-водещи стават популярни български артисти и изпълнители, и „Да бъдеш на инат”, в която участват млади предприемачи, успели „въпреки”, а не „заради”!

В началото на 2016 г. Radio Fresh! организира „Вечер на блондинките”, в която водещите избраха своите любимци сред българския светски елит. Престижната титла и сладострастна статуетка „Захарна блондинка” получиха: Башар Рахал в категория „Господин Арт“, Орлин Павлов в категория „Господин Магнит“, Дичо в категория „И преди, и сега“, Васил Къркеланов като „Благодетел на блондинките“ и Румънеца и Енчев в категория „Господин пипни ме тук, пипни ме там“.

Началото на 2017 г. също ще бъде украсено от „Вечер на блондинките”. Тогава освен любимци на русите дами, официално ще бъде представена и новата водеща в най-забавното сутрешно шоу.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.