И това лято Radio Fresh! диктува ритъма с неповторимо настроение и гарантирано удоволствие. Луксозни all-inclusive почивки, изкушаващи дневни награди, любими хитове по желание на слушателите – всичко това и още свежи приключения обещава да подари голямата лятна кампания на радиото – „Fresh! лято“.

До края на август любимото радиошоу Power Request по Fresh! ще се излъчва на живо от морския бряг. Водещите Тео и Рая ще изпълняват музикални желания, като изненади ще има освен за слушателите в цяла България и за гостите на плажа около лятното им студио.

Обречените на добрия саунд ще получат специален комплимент от Request-а – удължено ефирно време за пълно музикално изживяване. Феновете ще може да поръчват любимите си хитове от 18 до 21 часа и едновременно с това да печелят фантастични Fresh! награди. Всяка седмица някой ще се наслади на разкошна 7- дневна all-inclusive почивка в луксозна дестинация по Черноморието, а всеки ден трима от слушателите ще печелят от специалните лимитирани Fresh! подаръци.


„Fresh! лято“ стартира на 17 август и ще даде емблематичен финал на това предизвикателно лято. С кампанията екипът отбелязва и новата честота на медията в Несебър (87.6 MHz) и дава силна заявка за вълнуващ нов сезон.

От септември очаквайте още хитова музика от ефира на Radio Fresh!, нови, забавни акценти в „Шоуто на Блондинките“, мащабна кампания със специална кауза и… още тайни, които Fresh! водещите споделят с верните си фенове от честотите в цялата страна.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *