Искате ли да превърнем 1-ви юни в истински щур купон? Да валят подаръци и изненади, а децата да не спират да се смеят? Радио FM+, в партньорство със Столична община, Район "Оборище", отново предлагат фантастично изживяване в най-усмихнатия ден в годината!

Елате в парк „Заимов“ за нашия „Празник на детските усмивки“, за да се насладите на богата музикална програма, игри с подаръци, състезание с ролери, смях, веселие и забавление, а на финала и цирково шоу с уникални международни артисти от „Мини Арт Фест“. Доведете децата, приятелите си и домашните любимци, за да празнуваме заедно!

1 юни, сряда, 17 ч., парк „Заимов“


В програмата ще се включат: Звездите на X Factоr – победителката Християна Лоизу, очарователната Михаела Маринова и предизвикателната Невена Пейкова; детска вокална група „Смехоранчета“; талантливите певци от „Мики Маус“, детска танцова шоу група „Алиса“, шампионите по американски футбол „Софийските мечки“, както и необикновените изпълнители от „Мини Арт Фест“.

fmplus-detski-praznik-2

Водещи на събитието са любимите гласове от ефира на Радио FM+ – Ива Дойчинова, Калина Стефанова, Евелина Павлова и Мартен Роберто.

Ще бъде весело, с подаръци и игри за всички деца, защото това е „Празник на детските усмивки!“ Радио FM+ и Столична община, Район „Оборище“ ви очакват на 1 юни в парк „Заимов“ – паркът на ГОЛЕМИТЕ купони!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.