Радио Energy – радиото, което пуска любимите хитове от 90-те години до днес, вече звучи в град Плевен на 99.3 MHz и в град Сливен на 98.0 MHz. С тези два нови града, честотите на станция номер едно за любимите песни от 90-те до днес, стават 23 в цялата страна. Така Радио Energy може да бъде музикалната компания на пътуващите по целия път на магистрала Тракия – от София до Бургас!

Динамичният музикален формат и енергично и позитивно настроение, което медията предава, са перфектните съставки на приятното ежедневие вкъщи, в офиса и навън, а на работа и на път – са незаменими партньори.

Двете нови честоти на радио Energy могат да направят слушателите в Плевен и Сливен участници и в най-вълнуващата кампания на лято 2019, чиято голяма награда е пътуване за двама до екзотичния остров Бали. Броени дни остават до края на регистрацията за играта “Energy ваканция“, а желаещите да спечелят – са повече от 11 000!

Основният акцент в музиката на радио Energy – безспорните хитове на 90-те, звучат в комбинация и с най-големите хитове от последните няколко години.

Активните българи на възраст между 20 и 45 години предпочитат да започват деня си с единственото в българския ефир сутрешно request шоу – Energy Request.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *