"Energy Request" – най-обичаното предаване за музикални желания в България, ще подгрява концерта на Енрике Иглесиас на живо от сцената в зала Арена Армеец. По повод 10-ия рожден ден на Радио Energy, слушателите имат възможност да поздравят любимата си радиостанция и да посрещнат с настроение Енрике Иглесиас.

На 14 май, точно преди големия концерт на звездата, студиото на „Energy Request“ ще се пренесе на самата сцена в зала Арена Армеец. В продължение на 3 часа, слушателите на Радио Energy могат да отправят своите поздрави в ефир и да подгреят с любимите си парчета от 90-те до днес.

И както винаги, ще допринесат за създаването на уникална атмосфера и настроение за най-очакваното музикално събитие.


За най-големите фенове, които са готови да покажат колко много обичат Енрике Иглесиас и неговите песни, Радио Energy има специални подаръци. „Energy Request“ предизвиква слушателите да изпеят любимото си парче в ефир и ще награди най-добрите изпълнения.

Енрике Иглесиас е един от най-обичаните изпълнители в ефира на Радио Energy и заедно с всички слушатели ще отпразнува 10-ия рожден ден на любимата радиостанция.

Във видеообръщение към феновете в България, той обещава невероятно шоу, на което ще представи и новия си летен хит – „Duele El Corazon“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *