Лятo 2020 започва с ежегодното национално турне N-Joy Summer и вълнуващи изненади за всички радиослушатели. От днес до края на месец юли любимото радио N-Joy ще се превърне в неповторим гид за най-интересните и забавни места из страната ни.

През тази година кампанията на радио N-Joy се провежда в подкрепа на българския туризъм, като N-Joy обединява усилия с партньорите си в помощ на един от най-засегнатите сектори в страната. В рамките на турнето ще предложим на своите слушатели шанс да изживеят едно страхотно различно лято и да спечелят много награди.

Лятната обиколка започва на от брега на морето край Поморийското езеро. В рамките на първата седмица се пригответе да научите всичко любопитно за региона, включително къде да направите своя лечебен масаж с поморийска луга, как изглежда един музей на открито, защо е важен миграционният път на птиците Via Pontica, кои са основните архитектурни забележителности и защо трябва да си купите вино, докато сте в Поморие.


Лятното турне N-Joy Summer предлага на всички N-Joy фенове възможността да се включат и в лятната игра на радиото, от която всяка седмица могат да спечелят свежи тениски, летни чанти и уикенд за двама в първокласен хотел. Всички, които искат да се включат в играта за страхотния ваканционен подарък, ще могат да го направят в секция „Игри“ на сайта на радиото.

Нов вид туризъм се задава на хоризонта и всеки слушател може да се включи без усилие на вълните на радио N-Joy. Пригответе се да бъдете радиотуристи с N-Joy Summer – единствената по рода си кампания в българския радиоефир, която отразява актуалните събития и уникалните забележителности на България чрез преките включвания на емблематичните водещи на радио N-Joy – Инспектор N-Joy, Нейа, Деси и Ники.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *